Биг Ша на латиница :)
Септември 07, 2010, 04:44:26

Страници: [1]
Изпечатай
Автор Тема: Биг Ша на латиница :)  (Прочетена 839 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
shadowilian40
Нов член
*

Гласове: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« -: Декември 25, 2009, 15:02:33 »

mom4eta vav jalto vkarvat sumatoxa protivnicite vse edno sa zavar6ili vav toxa na zabaven kadar vseki koncentrira pobedata e cel vseki multiviran.Topkata e kragla kato zemqta edinstvemata cel na vraga vratata majete gledat zlobno vav za6tita po golemi dori i ot asoto pika.paskam ritam vav toq sezon a na tribunite agitkata vdiga 6um bum,bum,bum.jivotnite na van ot zoo parka mo6nite fenove zapazena marka tragvat ot centara kato lunno zatamnenie napred minyoro vsi4ki vav napadenie vdignete 6um za minyoro za minyoro za minyoro.jal e ogana a oganq gori lider na terena krafta kipi vseki e nadahan golat e ambiciq pravilniq pas kam pravilna poziciq.kakto Van dan karvav sport ma6ka igra tova e futbol a ne tenis na kort pravqt golove za gines rekort minyor i ma6karite drugite lavol na bort.na tribunite jalti maimunite minyor pernik (2) sa dumite sled vseki ma4 glavite gore pak  6te sma4kame vseki vrag sadqta ne vijda kontuzii i sluhove ne moje6 da spre6 minyorskite 4ukove nie sme barzi a vie ste bavni pred vinkelo vsi4ki sa ravni. vdignete 6um za minyoro za minyoro(12).                                                     

SAMO "MINYORO" ALE,ALE,ALE

Намигване Намигване Намигване
Активен
  Страници: [1]
Изпечатай
Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.164 секунди с 19 запитвания.